SPANSK BEGYNDER OG ØVEDE

HOLA!

Drømmer du om at kunne tale spansk og interesserer du dig for spansk og latinamerikansk kultur? På dette kursus lærer du at tale et basalt spansk. Vi beskæftiger os med emner som: Unge i Spanien og Latinamerika, spansk og mexicansk mad, spansk fodbold, spansk og latinamerikansk musik og me-get mere.

Vi læser kortere tekster, synger sange, ser film og øver sproget i praksis og på sjove måder. - Du bliver rigtig god til spansk og vi har det super skægt på holdet! Vi tager også på hyggelige ekskursioner, og på en spændende rejse til Spanien, som vi planlægger i fællesskab.

Der vil være brugerbetaling for rejsen. Pris samt information om rejsen, informeres om på spanskholdene efter holdstart og der afholdes informationsaftner for elever og forældre.

- Du kan starte på et begynderhold, hvis du aldrig har lært spansk før, eller på et fortsætterhold, hvis du allerede kan lidt spansk.

Underviser: Julio Ferriz

Første dag: d. 27. september 2017