GASTRONOMI

Elsker du at lave mad, eller kunne du tænke dig at lære at lave mad?

Måske drømmer du om at få en uddannelse inden for mad til mennesker (fx. kok,

ernæringsassistent, bager eller måske tjener). Hvis ja, så er dette hold helt sikkert noget for dig.

I Gastronomi vil du bl.a. lære at tilberede mad efter grundlæggende madlavningsmetoder

og fremstille mad ud fra årstidens grøntsager. Vi vil sammensætte og tilberede et sundt og velsmagende måltid, samt eksperimentere

med krydderier og retter fra andre kulturer. Vi bager velduftende brød og kager og fremstiller lækre desserter. Desuden vil du lære at forstå madens betydning for sundhed og livskvalitet og arbejde efter de hygiejniske principper, når du er i køkkenet.

Undervisning vil være praksis i køkkenet. Til slut i undervisningen inviterer vi jeres familie til spisning, hvor I tilbereder, præsenterer og serverer den dejlige mad for jeres familie.

STOFTRYK OG DESIGN

Arrangør/Undervisere: Camilla

Grell Sørensen

Målgruppe: fra 12 -18 år

F

 

 

ørste dag: onsdag d. 19/9

2018

Tidspunkt på dagen: kl. 16-18

Sted for aktiviteten: Brandstationen

GASTRONOMI

Undervisere: Camilla Borch

Målgruppe: fra 12-18 år

Første dag: d. 18/9 2018

Tidspunkt på dagen: kl. 16-18

Sted for aktiviteten: Brandstationen

 

Info

Underviser: Camilla Borch

Målgruppe: 12 - 18 år

Første dag: Tirsdag d. 18. September 2018

Tidspunkt: kl. 16.00 - 18.00

Sted: Brandstationen

Tilmeld dig hold