ENGELSK HVERDAG

Dette engelsk hold er for jer der ønsker at forbedre jeres engelsk. Her er der mulighed for at få tilpasse undervisningen til dine behov. Det gælder både skriftlig, grammatisk og mundligt. Engelskholdet har fokus på træning i hverdagsengelsk rummer varieret undervisning, så man fastholder interessen. Du vil helt sikkert opleve at blive bedre til engelsk i skolen og du vil være godt forbe-redt i faget – Vores dygtige underviser kobler faget til målene i folkeskolen På engelskholdet får du trænet dine færdigheder i engelsk, trænet det du kan eller det du vil blive bedre til læse, skrive, lytte og tale.

Ved at bruge dine holdkammerater se film lytte til engelsk sprog læse engelske tekster og udfører små opgaver på engelsk ved at bruge sproget. Undervisningen tilrettelægges meget varieret og der vil være sjove og interessante ting som foregår på engelsk – ud af huset.

I vil få muligheden for at deltage i Unge- og Kulturcenterets studierejse til London i perioden 7. april - 11. april 2017 ligesom 37 elever deltog i sidste sæson. En by med en imponerende historie og hjemsted for det engelske kongehus. Vi skal besøge fantastiske seværdigheder som vil være en del af planlægningen i undervisningen. Det bliver en fantastisk tur ligesom forrige tur, hvor vi nyder foråret, kulturen og arkitekturen i Euro-pas hovedstad London.

Der vil være brugerbetaling på rejsen. Pris samt info for turen udmeldes på engelskholdene efter holdstart.

Undervisere: Charlotte Konradsen Ayed og Simon Josephsen

Første dag: d. 27. september 2017