ENGELSK EKSAMENS FORBEREDENDE

På dette hold vil vi arbejde målrettet mod 9 klasses afgangs eksamen i engelsk. Vi vil arbejde med lytte øvelser, læseøvelser, grammatik og stil oplæg. Vi vil også have fokus på den mundtlige eksamen, hvor vi jævnligt vil lave små prøve eksamener. Så vil du arbejde målrettet frem mod eksamen, så er dette måske noget for dig. Ved at bruge dine holdkammerater, se film, lytte til engelsk sprog, læse engelske tekster og udføre små opgaver på engelsk ved at bruge sproget. Undervisningen tilrettelægges meget varieret og der vil være sjove og interessante ting som foregår på engelsk – ud af huset – ud i byen.

I vil få muligheden for at deltage i Unge- og Kulturcenterets studierejse til London i perioden 7. april - 11. april 2017 ligesom 37 elever deltog i sidste sæson. En by med en imponerende historie og hjemsted for det engelske kongehus. Vi skal besøge fantastiske seværdigheder som vil være en del af planlægningen i undervisningen. Det bliver en fantastisk tur ligesom forrige tur, hvor vi nyder foråret, kulturen og arkitekturen i Euro-pas hovedstad London.

Der vil være brugerbetaling på rejsen. Pris samt info for turen udmeldes på engelskholdene efter holdstart.

Underviser: Jacob Thye Olsen

Første dag: d. 27. september 2017