Skitur til Kläppen

Skitur i vinterferien 2018

Gør vinterferien til noget helt særligt med Unge og Kulturcentrets skitur til Kläppen i Sverige. Om du er nybegynder eller øvet gør ingen forskel. Du vil forbedrer din teknik, viden og mærke suset i fællesskab med andre unge.

Sidste år havde vi en forrygende tur som vi helt sikkert vil gentage. Vi  informerer næmere når alle praktiske foranstaltninger er på plads.

Tilmeld dig hold

 

 

Knäred hytten i efterårsferien 2017, d. 16. - 20. Oktober 2017

Ungdomsskolerne har en dejlig hytte i Knäred, ca. 1½ time fra færgen i Helsingborg. Midt i den vilde Svenske natur ligger hytten idyllisk, tæt ved en sø. I bedste lejrskolestil med bål og snobrød, guitar og fællessang hygger vi os i de svenske skove. Sidste tilmeldingsfrist på afrejsedagen eller når turen er fyldt.


Hent brochure -> her <-

Tilmeld dig hold

 

 

Tivoli julemarked

Tivoli julemarked

Tivoli er sat op til jul med 450.000 julelys, 1.100 juletræer og 60 boder. De flest forlystelser er åbne, men det er også fint at se på nisselandskab og gå på indkøb. 
Mere info når vi nærmer os julen.

 

Londontur med engelskholdet d. 23. - 27. Marts 2018

Igen i år har vi studietur til London for elever på engelsk valgfag. Turens program er en blanding af engelsk kultur, klassiske seværdigheder, shopping og socialt samvær. Praktiske informationer og tilmelding finder i her

Tilmeld dig hold

 

 

Madridtur med spanskholdet d. 12. - 16. Februar 2018

Til Spanien med spanskholdet.

I vinterferien tager spanskholdet til Madrid.

Max 18 pladser 

Tilmeld dig hold

 

Ungdomsskolen

 

Undervisningstilbud

 

Tilmelding

 

Kalender