UNGDOMSKLUBBEN I HUNDESTED

REGNBUEN HAR SIT EGET HUS LIGE VED SIDEN AF LERBJERGSKOLEN.

Klubben er åben for alle fra 6. klasse og til du er fyldt 18 år.

Du er velkommen fra mandag til torsdag kl. 14.00 - kl. 21.00.

Nogen kommer i klubben lige efter skole andre kommer senere.

Fakta og info

Klubben er gratis

Åbningstiderne er følgende for perioden frem til 1. november:
Mandag 14.00 - 18.00
Tirsdag 14.00 - 21.00
Onsdag 14.00 - 18.00 (efter aftale Temaaften til kl. 21.00)
Torsdag 14.00 - 21.00
Fredage efter aftale 14. 00 til 21.00

Hvem: Fra 6. klasse til 18 år
Ingen rygning eller alkohol til fester og i klubben.
Adresse: Lerbjergvej 1B, 3390 Hundested
Telefon: 29 60 28 99
Facebook:  Ungdomsklubben i Halsnæs

DET ER GRATIS AT GÅ I KLUBBEN

I klubben kan du mødes med dine venner efter skole og lære nye at kende. Vi spiller kort og billiard eller maler og laver mad, men mest af alt hygger vi og snakker om alt mellem himmel og jord. Der er altid en lille eftermiddags snack - boller, koldskål eller frugt. Du kan også købe sodavand eller juice og andet mundgodt. Det er super hygge, når vi sidder ved bordet og laver sjov og taler om hvad der er sket i løbet af dagen, eller laver en spontan picnic i haven.

Der er altid en voksen i klubben som er parat til at lytte og forstå dig.

Det er bare noget andet at snakke med Tina, eller "Rita", som nogen kalder hende, end med sine forældre om problemer eller konflikter. Hun har altid nogen gode svar eller løsninger.

Du kan også møde Tina i Klub Café på skolen mandag og torsdag fra kl. 11.15 til kl. 15.00.

Klub Café

Klub Café
Daniel

Daniel er fyldt 18 år, men kommer nogen gange stadig i klubben. Han er blevet hjulpet ud af et misbrug, ved at kunne betro sig til en af de voksne i klubben. Han vil gerne selv læse til pædagog. Nogen genkender ham måske som "Kongen af Hundested" fra X-faktor audition. Han er også med i X-faktor i  år - så GOOD LUCK!

Tobias

Tobias som går i 9. klasse fik også hjælp i klubben til at komme ud af et misbrug. Tina hjalp med kontakt til en misbrugskonsulent og med at få afviklet hans gæld.

Han kommer tit i klubben og kan varmt anbefale at tage med på det årlige ophold i Sverige og Tivolituren til jul. 

Tina inviterer til samtale i Klub Café på skolen mandag og torsdag fra kl. 11.15 - kl. 15.00. 

I spisefrikvateret og indtil klokken ringer ind, hyggesnakker vi om hvad der sker i klubben, hvilke aktiviteter der findes i Halsnæs og hvor du kan få hjælp eller rådgivning til at løse problemer som er gået i hårknude. Det kan dreje sig om helt banale konflikter eller helt uoverskuelige problemer som kan opstå i det at gå fra at være barn til voksen.

Når klokken ringer ind er der mulighed for individuelle samtaler som er fortrolige og du vil blive taget 100% alvorligt - vi finder altid en løsning og nogen gange viser det sig at det, at få snakket tingene igennem er en stor hjælp.

Hver mandag er der fodbold med Patrick, der bliver gået til den på boldbanen og bagefter spiser vi lækker aftensmad sammen - enten med fodboldholdet alene eller sammen med resten af klubben.

Er du ikke lige så vild med fodbold, så bare rolig, der er meget andet at foretage sig i klubben. Vi har et værksted hvor vi er meget kreative. Jette finder pensler og maling frem og der tegnes og males super saglige, sjove og finurlige kunstværker. Nogen finder sammen om at låne løbehjul i klubben og gi´ den gas på asfalten i bedste skaterstil. Vi har et billiardbord og bordfodbold, men du kan også bare hænge ud med vennerne.

Oliver "Fjeldahl" og Magnus hænger tit ud i ungdomsklubben. De går begge i 9. klasse. De er flittige brugere af billiardrummet, men er også til hygge og rappe replikker ved fællesbordet - og der er er altid plads til en krammer.

TIRSDAGSBOLD

Vi håber og regner med at kunne tilbyde boldspil om tirsdagen i Hundested Hallen fra kl. 16.00 til 17.30. Det er Patrick og Kim fra Multisport i Frederiksværk som arrangerer. Det kommer til at dreje sig om forskellige softball spil, så ingen fodbold, men alle kan være med.

 

ONSDAGSKOKKEHOLD

Mad, mad mad... elsker du at stå i køkkenet og kreere lækre retter er Kokkeholdet lige noget for dig. Om onsdagen står Camilla og Kokkeholdet over kogebogen og jonglerer med potter og pander. Det er en fed måde at være sammen på og det er seriøst - lækkerier vi kan diske op med, når vi er færdige, enten til hele klubben eller kun til Kokkeholdet.

TORSDAGSKREAHOLD

Du kan altid udfolde dig kreativt i ungdomsklubben, men torsdag har vi planer om at sætte kunst og kreativitet i centrum. Tanken er at samarbejde med en lokal kunstner, som dels kan undervise, men også kan  give et indblik i hvad det vil sige at arbejde som udøvende kunstner. Vi vil også forsøge at lave en aftale med skolen om at låne billedkunst-lokalet, hvor der er mere albuerum og flere muligheder for at arbejde med forskellige teknikker.

Ung mod

Ungdomsmodtagelsen er et gratis tilbud hvor alle unge kan henvende sig uanset om de har et defineret problem eller bare har brug for at tale med en voksen.

Gratis prævention
Få prævention og rådgivning, graviditetsprøver og samtale om abort, gratis kondomer og bliv testet for kønssygdomme eller få svar på spørgsmål om seksualitet, krop og sjæl.

Anonym henvendelse
Personalet i Ungdomsmodtagelsen har tavshedspligt. Tavshedspligten betyder bl.a. at vi ikke må fortælle dine forældre eller andre, at du har været i Ungdomsmodtagelsen.

Du kan komme med spørgsmål om næsten alt i Ungdomsmodtagelsen, hvis du er mellem 12 og 25 år.

Det er dig, der bestemmer, om du vil besøge Ungdomsmodtagelsen.

Ingen spørgsmål er for store, for små, uvigtige, mærkelige eller forkerte. Der er heller ingen problemer, der er for små eller for store til at søge hjælp til.

Links til mere info:

www.ungdomsmodtagelsen.dk
www.sundhed.dk
www.halsnaes.dk

Tid og sted:
Ungdomsmodtagelsen er åben
tirsdag kl. 15.00-18.00. 
Familiehuset
Vognmandsgade 12
3300 Frederiksværk.
Kontakt:
Pr. telefon: 6124 5645

 

Gadeteam

Der er nogle ret fine kunstværker i vores samling som udspringer fra  maleværkstedet i klubben fx. Olivias billede "Hjerne under ombygning", selvrealisme og humor - godt tænkt og flot udført. Sammen med OPLEV HALSNÆS havde vi en super dag på stranden, med at finde sjove og smukke sten at male på. Det blev til en rigtig fin samling.

FESTER OG REJSER

Vi har holdt nogle fantastiske fester i Gjethuset, men fremover skal de unge selv være med til at arrangerer fester. Rammerne er endnu ikke fastlagt, men Branstationen i Krudtværksområdet i Frederiksværk er et godt bud. Der vil løbende blive orienteret, så hold øje. 

Hvert år har vi planlagte rejser til bl.a. Lalandia, skitur i Norge og ophold i vores hytte i Sverige.
Vi arrangere også Tivolitur og Blå Mandag m.m.  

Se mere under rejser og fester

MEDBESTEMMELSE, UNGERÅD OG UNGEAMBASSADØRER

Det er de unges ungdomsklub og de skal selvfølgelig være en del af at skabe rammerne i klubben. Du kan altid komme med nye ideer og ønsker til hvordan klubben skal være og hvad den skal kunne, men det er besluttet at sætte mere fokus på de unges medbestemmelse. Derfor skal der etableres et ungeråd. Alle i i 6. 7. 8.og  9. klasse bliver orienteret og indbudt til infomøde, her bliver der valgt repræsentanter fra de forskellige klassetrin, som skal være de unges ambassadører. Læs mere...

Vi elsker hvad vi gør

Vi elsker hvad vi gør

Det er ikke helt uden stolthed at Tulle viser plakaten med de unges ros til personalet frem.

Er de ikke søde!

Vi vil rigtig gerne gøre en forskel og engagere os fuldt ud i de unges gøren og laden. Det giver også pote - vi mærker at det betyder noget og at vores arbejde er vigtigt, sjovt og spændende.

I samarbejde med forældre, UKC, skole og Halsnæs Kommune skaber vi  rammerne for et godt ungdomsliv, hvor trivsel og samhørighed er i højsæde.

 Personalet i ungdomsklubben 
   SØDE, GLADE OG SJOVE   
Tina

Tina

Pædagog i ungdomsklubben og leder af Klubcafé på Lerbjerskolen. Fortrolig samtalepartner og bisidder.

"Mit hjertebarn er at hjælpe udsatte unge til et godt ungdomsliv"

Jette

Jette

Pædagog i ungdomsklubben med fokus på det kreative miljø

"Igennem fordybelse og skabelsesprocessen, udvikles selvforståelse og selværd"

Tulle

Tulle

Pædagog i ungdomsklubben og køkken entusiast

"At lave mad til andre er omsorg og det skaber gode relationer at arbejde sammen i køkkenet"